Български език | English language

Предимства на въжетата от Кангос 2001

Предлагането на висококачествени въжета на най-конкурентните цени винаги е била и продължава да бъде една от нашите основни цели през годините. Ние от „Кангос 2001” ООД винаги сме се стремили да задоволяваме нуждите на нашите клиенти като вярваме, че успехът на компанията ни се дължи на няколко основни предимства пред останалите производители на въжета в България.

Производството на въжета с едни от най-качествените материали лежи в основата на нашата дейност. Строгият контрол на качеството на нашата продукция е едно от предимствата ни, а резултатите от това са видими за крайния потребител. Здравината, еластичността и останалите свойства на различните видове и размери въжета се тестват от служители ни, така че клиентите ни знаят за каква дейност могат да ги използват и до каква степен могат да ги натоварват.

Конкурентните цени са изключително важна характеристика на всяка една компания, която цели да предлага продуктите си на нарастващ брои клиенти. Способността ни да предлагаме нашите въжета на едни от най-ниските цени в България е много важен елемент за развитието на фирмата ни. Ние поддържаме сравнително ниски цени на висококачествените си изделия благодарение на: създаването на мрежа от доставчици и дълготрайни отношения с тях, организацията на производството, и уменията на управленския екип. Допълнително предлагаме търговски отстъпки от цената на едро на изделията ни в зависимост от: количествата, които клиентът иска да закупи; условията за плащане, и възможността за изграждане на дълготрайни отношения с този клиент.

 

Широкото разпространение на въжетата ни и голямата ни мрежа от дистрибутори в цялата страна са други важни предимства на нашата компания. Това ни позволява да държим по-голямата част от пазара за въжета в най-големите градове на България. Крайният потребител може да намери нашите продукти в множество магазини за строителни и индустриални стоки във всички областни центрове и в голяма част от по-малките градове.

За нашата компания е голям престиж да работи със следните хипермаркети за крепежни елементи, строителни материали, битови потреби, и градински принадлежности:

Верига

 

Градове на обекти

 

БАГИРА  – 111 – ООД

 

Пловдив, Асеновград, Смолян 

 

БАГИРА – ООД

 

Стара Загора и Казанлък

 

ГОСПОДИНОВИ

СТРОЙМАРКЕТ – ООД

Добрич, Варна, Каварна,

Шумен, София

 

ДИ ЕС ХОУМ – ООД

 

 

Добрич, Бургас, Варна

 

ЕВРОБИЛД ЕООД

 

Кюстендил

 

КЕРАМИК ГРУП – ЕООД /м-н АЛАТИ/

 

Пловдив и Варна

 

КРЕЗ БЪЛГАРИЯ- ЕООД

 

Пазарджик

 

КРИПС 4 – ООД

 

София

 

ПРАКТИКЕР РИТЕЙЛ – ЕООД

 

В цялата страна

 

СДРУЖЕНИЕ ТОПЛИВО

 

София и региона, Кюстендил,

Враца, Приморско

 

ТЕМАКС БЪЛГАРИЯ – ЕООД

 

В цялата страна

 

 

Наши основни дистрибутори за цялата страна са реномирани и доказали се фирми като:

 

Дистрибутор Градове и региони Телефон за контакт
АВС – ИНЖЕНЕРИНГ – Н – ООД

 

Ямбол и  югоизточна България

 

0886627471

 

БАШ МАЙСТОРА ООД

 

Враца

 

0898567558

 

Валерий М Груп АД

 

София

 

029314014

 

ДЕПЛАН – ООД

 

Бургас, Сливен и региона

 

0896661745

 

ЕМО И СИНОВЕ-60 – ООД

 

София и региона

 

0886969123

 

ОБТ-2 – ООД-

/Строителна борса

Пасажа/

 

Варна и

североизточна България

 

0893639266

 

ПРОФИМАРКЕТ – АД

 

Русе и региона

 

0886963616

 

СИЛА СТРОЙ 77 – ЕООД

 

Видин и региона

 

0878190390

 

ТАШЕВ-ГАЛВИНГ – ООД

 

София и Ямбол

 

070045454

 

ЛОТОС 2002 – ООД

 

Благоевград и региона

 

0888976919

 

 

За нас от голямо значение е създаването и поддържането на дълготрайни отношения с нашите клиенти. Повечето от тях са избрали да закупуват въжета и определени изделия от тях (като хамаци, стълби, люлки) от нашата фирма още от нейното създаване през 2000 г. С всеки наш клиент ние се опитваме да поддържаме бизнес отношения, които са изгодни и печеливши за двете страни и са основани на почтеност, лоялност, и доверие. От всички търговци, които купуват въжета от нас за първи път, около 95% избират да ги снабдяваме и за в бъдеще.

Отличителна черта на нашата фирма е гъвкавостта на производството. Много от нашите клиенти имат специални изисквания за характеристиките на въжетата, които искат да закупят и които са различни от стандартните ни предложения, но ние сме готови да изпълним тези изисквания при условие че производствените ни възможности го позволяват и да гарантираме за качеството на продуктите ни. Нашите служители са готови да предложат най-добрия тип и размер въже, който да отговаря на специфичните изисквания на клиента и на желаното от него приложение.

По желание на клиента можем да направим всякакви видове оплетени въжета като конструкция, материал, и цвят при условие че ни бъде предоставена мостра и производствените ни възможности го позволяват.