Български език | English language

Предимства на въжетата от Кангос 2001

Предлагането на висококачествени въжета на най-конкурентните цени винаги е била и продължава да бъде една от нашите основни цели през годините. Ние от „Кангос 2001” ООД винаги сме се стремили да задоволяваме нуждите на нашите клиенти като вярваме, че успехът на компанията ни се дължи на няколко основни предимства пред останалите производители на въжета в България.

Производството на въжета с едни от най-качествените материали лежи в основата на нашата дейност. Строгият контрол на качеството на нашата продукция е едно от предимствата ни, а резултатите от това са видими за крайния потребител. Здравината, еластичността и останалите свойства на различните видове и размери въжета се тестват от служители ни, така че клиентите ни знаят за каква дейност могат да ги използват и до каква степен могат да ги натоварват.

Конкурентните цени са изключително важна характеристика на всяка една компания, която цели да предлага продуктите си на нарастващ брои клиенти. Способността ни да предлагаме нашите въжета на едни от най-ниските цени в България е много важен елемент за развитието на фирмата ни. Ние поддържаме сравнително ниски цени на висококачествените си изделия благодарение на: създаването на мрежа от доставчици и дълготрайни отношения с тях, организацията на производството, и уменията на управленския екип. Допълнително предлагаме търговски отстъпки от цената на едро на изделията ни в зависимост от: количествата, които клиентът иска да закупи; условията за плащане, и възможността за изграждане на дълготрайни отношения с този клиент.

Широкото разпространение на въжетата ни и голямата ни мрежа от дистрибутори в цялата страна са други важни предимства на нашата компания. Това ни позволява да държим по-голямата част от пазара за въжета в най-големите градове на България. Крайният потребител може да намери нашите продукти в множество магазини за строителни и индустриални стоки във всички областни центрове и в голяма част от по-малките градове.

За нас от голямо значение е създаването и поддържането на дълготрайни отношения с нашите клиенти. Повечето от тях са избрали да закупуват въжета и определени изделия от тях (като хамаци, стълби, люлки) от нашата фирма още от нейното създаване през 2000 г. С всеки наш клиент ние се опитваме да поддържаме бизнес отношения, които са изгодни и печеливши за двете страни и са основани на почтеност, лоялност, и доверие. От всички търговци, които купуват въжета от нас за първи път, около 95% избират да ги снабдяваме и за в бъдеще.

Отличителна черта на нашата фирма е гъвкавостта на производството. Много от нашите клиенти имат специални изисквания за характеристиките на въжетата, които искат да закупят и които са различни от стандартните ни предложения, но ние сме готови да изпълним тези изисквания при условие че производствените ни възможности го позволяват и да гарантираме за качеството на продуктите ни. Нашите служители са готови да предложат най-добрия тип и размер въже, който да отговаря на специфичните изисквания на клиента и на желаното от него приложение.

По желание на клиента можем да направим всякакви видове оплетени въжета като конструкция, материал, и цвят при условие че ни бъде предоставена мостра и производствените ни възможности го позволяват.